Project Description

  • L.O.A – 14,36 m (47,1′)
  • Length (hull) – 13,18 m (43,2′)

  • Beam – 3,95 m (13′)

Profesionalni

Široka lepeza značajki koje nam Targa pruža, čini naše brodove idealnim odabirom u kreiranju brodova za profesionalnu uporabu.

Značajke koje profesionalci cijene i od kojih imaju koristi su npr. odlične performanse na moru, visokokvalitetna izrada, praktično i sigurno rukovanje, čvrsta struktura, dobra stabilnost čak i sa pretovarenim brodom te velike palubne površine. Obaveza za jedan profesionalni brod su mogućnosti za prilagodbu specifičnim djelatnostima.

Targa brodovi se lako suočavaju sa izazovnim zahtjevima različitih djelatnosti. Mnoge djelatnosti su iskoristile prednosti TARGA brodova uključujući ronioce, policiju, spašavanje na moru te istraživanja nafte.

Klimatski uvjeti u kojima djeluju i  namjena plovila jako se razlikuju, od transportnih plovila na Grenlandu do brzo reagirajućih policijskih patrolnih plovila na rijeci Temzi u Londonu ili duž Norveške zapadne obale.

Da bi zadovoljili profesionalne zahtjeve, TARGA brodovi moraju biti certificirani prema raznim standardima važećim za radne brodove tj. Nordic Boat Standard (NBS-Y) za komercijnu uporabu. Svi veći modeli mogu se opremiti i sa jet-drives za profesionalnu uporabu.

Sportske, prostrane palube, prostrana brodska skladišta i izvrsne sposobnosti izvedbe na moru čine TARGA brodove idealnim prijateljem sportskim i rekreativnim ribolovcima. Za više informacija o našim TARFISH modelima za ribolovne svrhe, slobodno nas kontaktirajte.

Područja primjene

Služba spašavanja na moru

Policija

Vatrogasci

Medicinska pomoć

Taxi i prijevoz putnika

Charter i razgledavanje

Servis

Lučka služba

Granična policija

Prijevoz putnika