O NAMA

Tvrtka Paspartu d.o.o., Split, Trumbićeva obala 2, osnovana je 2009 godine u Splitu i u 100%-tnom je privatnom vlasništvu.
Od osnutka 2009. godine do danas, tvrtka Paspartu d.o.o. izrasla je u jednu od najboljih malih tvtki na hrvatskom tržištu.
Sjedište tvrtke nalazi se u povjesnom dijelu grada Splita – na Matejuški koji je oduvijek živio za more i od mora i gdje su još uvijek vezane brodice splitskih ribara, najčešće stanovnika Veloga Varoša.

Uz glavni ured koji se nalazi u sklopu samostana Sv. Frane uz Hertz Rent-a-car, imamo i operativne zone u ACI Marini Split te Marini Spinut Split.

Kvaliteta i zadovoljstvo klijenata primarno nam je usmjerenje u poslovanju što potvrđuju brojni vlasnici koji su nam poklonili povjerenje kupnjom novog ili polovnog broda te prepuštajući nam brigu o istome.

Osnovna djelatnost tvrtke Paspartu d.o.o. uključuje promociju i prodaju visokokvalitetnih plovila slijedećih proizvođača: OY BOTNIA MARIN (FINSKA) – TARGA „4 x 4 on sea“ boats (www.targa.fi), GRAND BANKS (USA) – trawler boats (www.grandbanks.com), FAETON (ŠPANJOLSKA)fisherman boats (www.faeton.es), MONTEREY (USA) – day cruiser (www.montereyboats.com), RAFFAELI (ITA) – Luxury open & fly boats (www.raffaelliyacht.com), Kadey-Krogen Yachts (www.kadeykrogen.com).

Pored navedenih brandova, zadovoljstvo nam je predstaviti vam i našu suradnju sa brodogradilištima diljem Europe na području prodaje mega jahti kao što su Benetti, Code Casa, San Lorenzo, Baglietto, Arcadia, Heesen, Amels,….
Osim toga tvrtka nudi i usluge registracije, opremanja, servisa, transporta i održavanja plovila, kao i posredovanja u prodaji rabljenih plovila.

Bez obzira radi li se o kupnji novih ili rabljenih plovila, njihovom transportu, ugradnji razne dodatne opreme (GPS, bow-thruster, grijanja, klimatizacijski uređaji, tikovina i sl.), o redovitim servisima ili popravcima, Paspartu d.o.o. stoji na raspolaganju svojim klijentima i efikasno odgovara na sve zahtjeve.

NAŠI PARTNERI

Surađujemo samo s najboljima. Ponosni smo na naše partnere koji skupa s nama predstavljaju samo najbolje brodove